+31(0)528-354340 info@rcautoshoogeveen.nl

AFD Financial lease, goedkoop zakelijk een auto leasen

Financial lease geeft je ruimte om te ondernemen. Want je hoeft niet meer fors te investeren in de aanschaf van een bedrijfsauto. Je betaalt een vast, laag bedrag per maand en krijgt nooit te maken met onverwachte tegenvallers. AFD is jouw persoonlijk betrokken partner in goedkope zakelijke leasing van je auto of bedrijfsauto.

Wat is financial lease?

Financial lease of on-balance lease is lease waarbij de auto op de balans komt te staan. Het eigendom van de auto wordt gedurende de leaseperiode gescheiden: jij wordt economisch eigenaar en wij blijven juridisch eigenaar. Na afloop van de looptijd is de auto van jou.

Waarom kies je voor AFD Lease?

Kennis van financiën

Wij zetten ons in voor maximale acceptatie, ook van startende ondernemers. De verschillende geldverstrekkers hebben allemaal hun eigen eisen en voorwaarden. Wij kennen deze en weten bij wie wij voor jou het best kunnen aankloppen.

Persoonlijke contacten

Zaken doen is mensenwerk. Daarom houden wij van persoonlijke contacten. Daarom krijg je jouw eigen persoonlijke casemanager. Jouw contactpersoon is bereikbaar, kent je situatie en beantwoordt al je vragen. En is er eens een probleem? Dan lost hij het zo snel en goed mogelijk voor je op. 

Verstand van automotive

Wij houden van auto’s. AFD Lease is veel meer dan een financieringsmaatschappij. Wij hebben ook een schat aan kennis en ervaring op het gebied van automotive. Wil je advies over een merk of type auto? Of wil je weten welke auto het meest geschikt is voor het beoogde gebruik? Wij helpen je graag.